Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Flyers, logo’s, verpakkingen, visuals of brochures, alles begint met een ontwerp waarover goed is nagedacht. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en beeld.

Logo’s staan op al het communicatiemateriaal wat gebruikt wordt naar de klanten toe. Het staat in de e-mails, op het briefpapier, op de website, op een visitekaartje en misschien wel op uw auto. Een klant ziet uw logo misschien wel vaker dan u zelf. Het logo maakt onderdeel uit van de gehele huisstijl. Het is daarom heel belangrijk om dit alles op elkaar af te stemmen. Dan heeft u voor jaren een professionele uitstraling naar uw klanten.

Ik vind het een uitdaging om voor allerlei grafische toepassingen een pakkend ontwerp te maken. Graag werk ik met mensen waar ik een click mee heb dus bent u op zoek naar een vormgever die naar u luistert en met u meedenkt neemt dan gerust contact met mij op.